Onderhoud tuin kerk op zaterdag 30 juni 2018, door Noord wijk 3

Op zaterdag 30 juli 2018 werd er weer onderhoud uitgevoerd aan de tuin en het terrein rond de kerk. Deze keer staken een aantal hard werkende (tuin) lieden uit Noord, wijk 3 de handen uit de mouwen. In nog geen 3 uur tijd zorgden zij ervoor dat de tuin en bestrating rond de kerk er weer helemaal netjes uit zagen!


Hierbij wil ik alle tuinlieden graag bedanken voor het nette werk dat ze afgeleverd hebben en voor het enthousiasme, waarmee ze bezig zijn geweest! Hartelijk dank ook voor de bereidheid om een paar uurtjes mee te willen helpen bij het netjes maken van het visitekaartje van ons kerkgebouw! Over (pas!) ongeveer een jaar zijn jullie weer aan de beurt.

Bij de volgende onderhoudsbeurt mag Noord, wijk 2 een paar uurtjes werken en chillen in de tuin en op het terrein van de kerk! Deze werkzaamheden zullen DV na de zomervakantie plaatsvinden. Dus; rust maar eerst goed in de komende vakantieperiode, zodat jullie na de vakantie er helemaal klaar voor zijn om een handje te helpen!

Vragen over de tuin of over het onderhoud ervan? Mail me gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdiensten

08 oktober 2023
10:00  ds. W.M. Blijdorp
16:30  ds. A. Buursema
15 oktober 2023
10:00  G. de Kimpe – Jeugddienst
16:30  ds. Z. van Hijum, Almere

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema