Onderhoud tuin kerk door zuid, wijk 4

Op zaterdag 29 oktober 2016 was Zuid, wijk 4 aan de beurt om de tuin en bestratingen rondom de kerk netjes te maken! De opkomst was echt geweldig! Maar liefst ongeveer 15 - grote én kleinere - tuinlieden waren aanwezig om me te helpen!
Er was genoeg werk te doen. Zo lagen er vooral heel erg veel bladeren op het hele terrein en ook veel beukennootjes op de parkeerplaats achter de kerk. De aanwezigen wisten hier wel raad mee; ze namen geen blad voor de mond, maar zorgden er voor dat de meeste boomafval in de kliko belandde!  In ongeveer 2 uur tijd was de klus geklaard! Zo zie je maar: vele handen maken licht werk!
Bij deze wil ik alle aanwezige werkers, waaronder ook de coördinator en ook degene, die achter de schermen heeft bijdragen, heel graag bedanken voor hun inzet! Ik hoop dat jullie ook terugkijken op een gezellig samenzijn!
Zuid, wijk 3 is de wijk, die bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt de handen uit de mouwen mag steken! De datum waarop dit onderhoud plaatsvind zal binnenkort vermeld worden op de website, onder het kopje 'activiteiten.' 

Kerkdiensten

03 juli 2022
10:00  ds. A.M. Postma, Nijkerk
16:30  ds. M. van Gurp - zangdienst
10 juli 2022
10:00  ds. W.M. Blijdorp
16:30  ds. G.F. de Kimpe

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld