Artikelen

Prayer course - Barneveld

‘Heer, leer ons bidden’

Dat vroegen de discipelen aan de Here Jezus. De Prayer Course Barneveld biedt in 8 avonden (begin oktober tot begin december) een cursus gebed langs de lijnen van het Onze Vader.
Onderwerpen als Waarom bidden?, Voorbede, Onbeantwoord gebed en Geestelijke strijd, komen aan de orde in deze interkerkelijke cursus. Op 7 oktober is de (gezamenlijke) startavond in De Burcht en daarna volgen 7 avonden met kleine groepen (6 à 7 mensen) bij de gespreksleider(s) thuis.

Samen gebedsverdieping zoeken? Bewuster bezig zijn met gebed?
Praktische gebedshandvatten krijgen? Leren van hoe andere christenen bidden?
Doe dan mee met deze (vernieuwde!) Prayer Course Barneveld.

Voor de cursusavonden in de kleine groep houden we rekening met de avond in de week waarop jíj kunt. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.
Aanmelden (liefst voor 1 oktober a.s.) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer info bij Gerard de Kimpe (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) , Bert Keegstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ad Verkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  

Nota Bene: Alle bijeenkomsten van de Prayer Course Barneveld zijn op basis van / onder voorbehoud van geldende corona regels.

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld