Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

Let op! Vanwege de maatregelen tegen het corona virus zijn kerkdiensten momenteel alleen online mee te beleven. De kerkdienst kan online gevolgd worden via  kerkdienstgemist.nl.

Momenteel is er alleen op zondagochtend een kerkdienst.

 

24/7 gebedsweek

GOED NIEUWS: er komt weer een nieuwe 24/7-gebedsweek aan van 25 maart t/m 1 april. Dit is in de stille week voor Pasen. De gebedsruimte in Rehoboth (Gasthuisstraat 5 in Barneveld) zal ingericht worden met gebedsstations en thema's die bij de stille week passen. Bij elk gebedsstation zal een uitleg zijn met handvatten voor een uur van gebed, rust en contact met God. Er is dit jaar ook een kinderhoek ingericht. Ideaal om ook een keer als gezin een bezoekje te brengen.


Je kunt je weer inschrijven via de link: www.24-7prayer.nl/barneveld

Nodig gerust ook andere mensen in je netwerk/kerk uit die deze gebedsweek niet mogen missen.

Vanwege corona zijn er extra maatregelen zoals maximaal 2 personen of 1 huishouden. Na inschrijving krijg je verdere instructies op de mail.

Kerkdiensten

18 april 2021
10:00  drs. P. Houtman
25 april 2021
10:00  ds. W.M. Blijdorp - jeugddienst

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld