Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

Let op! Vanwege de maatregelen tegen het corona virus kunnen maximaal 70 personen de kerkdienst bezoeken. Hiervoor moet u zich aanmelden. Dit kan via het e-mail adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kerkdienst kan online gevolgd worden via kerkdienstgemist.nl.

Momenteel is er alleen op zondagochtend een kerkdienst.

 

Prayer Course | Samen verdiepen in gebed

Bewust(er) kijken naar je gebedsleven? Praktische handvatten ontvangen? Stappen leren zetten? Samen met andere christenen bidden? Doe dan mee met de Prayer Course.
 
Zes weken lang gaan we een avond van acht tot (max) half tien met elkaar aan de slag en verdiepen we ons in gebed. We komen samen in vaste groepjes van maximaal zes mensen (Coronaproof) bij de groepsleider thuis.
De cursus begint met een gezamenlijke start- en informatieavond op woensdagavond 7 oktober. De zes avonden zijn in week 42, 44, 45, 46, 47 en 48 dat is half oktober tot eind november). Voor het samenkomen in de kleine groep houden we rekening met een avond in de week waarop jij goed kunt; je kunt dit aangeven als je je opgeeft voor de cursus.
 
Deze cursus is voor iedereen die verdieping wil ontvangen in haar/zijn gebedsleven. Of je nu begint bij nul of al veel langer bezig bent met gebed. We kunnen zoveel van elkaar leren en voor elkaar betekenen! Als je gebed moeilijk vindt, verwarrend of zelfs saai, dan is deze cursus een mooie kans om te leren en vooruit te komen.
De Prayer Course is een reis door het Onze Vader. Elke bijeenkomst begint met een kort filmpje. Daarna zullen we met elkaar in gesprek gaan en bidden. Om een indruk te krijgen kun je een voorbeeldvideo of andere informatie online bekijken op www.prayercourse.nl.
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
  • Doel in gebed – Aanbidding
  • Kracht in gebed – Vragen
  • Standvastigheid in gebed – Voorbede
  • Volharding in Gebed - Omgaan met teleurstellingen
  • Perspectief in gebed – Leren Luisteren
  • Geestelijke strijd.
De Prayer Course wordt dit jaar interkerkelijk gegeven in Barneveld. Iedereen is welkom! We beginnen de avonden om 20.00 uur. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden. Voor aanmelden en informatie kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is fijn als je je voor 1 oktober aanmeldt. Meer info bij Ad Verkerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Bert Keegstra (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
 

Kerkdiensten

27 september 2020
10:00  drs. P. Houtman
16:30  ds. W.M. Blijdorp
04 oktober 2020
10:00  ds. W.M. Blijdorp
16:30  ds. A. Buursema

Activiteiten

Geen gegevens gevonden

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld