Welkom

Wij heten u bijzonder welkom bij de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt van Barneveld-Voorthuizen. Op deze site leest u het een en ander over ons als kerk. Wilt u een keertje komen kijken? U bent van harte welkom tijdens onze zondagse kerkdiensten.
Op deze website kunt u zien dat er meer gebeurt dan alleen de zondagse kerkdiensten. Ook door de week hebben we diverse activiteiten.

U denkt misschien: 'Vrijgemaakt?, wat geloven jullie eigenlijk?'.Lees dan hier verder of neem contact met ons op.

 

Let op! Met betrekking tot het bezoeken van de diensten zijn er afspraken gemaakt, zie Kerkdiensten in coronatijd.

 

Kerkdiensten op 29 mei 2022

Komende zondag, 29 mei 2022, zullen er twee kerkdiensten worden gehouden: om 10:00 uur en om 16:30 uur. Van harte welkom!

Morgendienst

Is de schade nog wel te herstellen als vertrouwen en liefde zo diep beschadigd zijn? Petrus moet Jezus onder ogen komen, nadat hij hem 3 keer verloochend heeft. Houdt hij van Jezus? Hou jij van Jezus? Bij die indringende vraag staan we stil, zondagochtend, 10 uur. 

Middagdienst

Het thema van de middagdienst is 'Kerk, ik vind je mooi!'.


De kerkdiensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl. In geval van een storing bij kerkdienstgemist kan ook via youtube worden gekeken.
 
De liturgie kunt u bekijken door in de linkerkolom op een dienst te klikken.

De collecte is bestemd voor voor Oekraine zending Nood Hulp. U kunt geven in de kerk in de collectezak, via de givt app of overmaken op rekening van de kerk NL31 RABO 0366 3486 12 t.n.v. Gereformeerde kerk Barneveld-Voorthuizen met vermelding van: collecte 29 mei 2022.

 

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema

Tweets @kerkinbarneveld